Vidéki otthon

Laknád ezt a bájos andalúz házat?

A kedves hangulatot a veranda és az elegáns helyiségek adják

2024. július 31. - Kóta Melinda

n.jpg

Jó társaság teszi igazán otthonná a házat.

Ez a mediterrán ingatlan barátok fogadására is alkalmas minden évszakban.

Az épület első látásra felfedezésre hív. Az óceánra emlékeztető kék árnyalatok, a természetes anyagok és az érdekes térrendezés Andalúziát idézi.

a2.jpg

A boltívekkel tarkított elegáns veranda menedék az erős napfény elől. A tervezés enyhe matematikus logikát is tartalmaz, amely néhol szimmetriában nyilvánul meg.

a1.jpg

A bejárati ajtó egy rusztikus fából készült ékszerre emlékeztet leginkább. A hagyományos és a modern formák keveredése mégsem eklektikus, inkább tekintélyt parancsoló a térben.

a3.jpg

A nappaliban a klasszikus és a természetes dekoráció harmóniája tapasztalható. Kék színűek az ablakok, a lépcsők és a bútorok egy része. A Mexikóból származó kanapét beige színűre kárpitozták, hogy a hideg árnyalatokat ellensúlyozza.

ko.jpg

A vidéki hangulatú kék konyha az otthon főszereplője az étkezővel együtt.

at.jpg

Az épület további különlegességének számít a legnagyobb szoba, melyet télen a kandallótól válik igazán bensőséges hangulatúvá.

a4.jpg

forrás: El Mueble

A bejegyzés trackback címe:

https://videkiotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr8818457749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása