Zöldségekből, sajtokból fűszerekkel egyszerű ételeket készíthetünk.
A szervezetünk számára hiányzó vitaminokat néhány perc alatt összeállított finomságokkal könnyen tudjuk pótolni.
Pirítós vagy kétszersült között nemcsak elegáns látvány, hanem csupa egészség is a paradicsom, lazac vagy füstölt tonhal, paprika, rukkola, vékony salátalevélen juhsajttal.
Örök klasszikus a görög saláta, aminek összetétele lehet többváltozós. Uborka, paradicsom, lila hagyma, fekete olíva, capri bogyó, fetasajt, hozzávalók mellé néha odatévedhet némi kápia vagy pritamin paprika, fokhagyma, natúr joghurt, és balzsamecet is. Az ínyenceknek kerüljön bele pirított kenyérkocka és csirkemell is. Utóbbi azonban már inkább a cézár salátára hasonlít.
A legegyszerűbb változat a gyors vitaminpótlásra a paradicsom, bazsalikom, fetasajt, mozzarella, madársaláta, szójaszósz kombó. Színes, finom, egészséges.
Jó étvágyat kívánok!