Vitamindús uzsonna tippek
2025. március 20. írta: Kóta Melinda

Vitamindús uzsonna tippek

s_4.jpg

Zöldségekből, sajtokból fűszerekkel egyszerű ételeket készíthetünk.

A szervezetünk számára hiányzó vitaminokat néhány perc alatt összeállított finomságokkal könnyen tudjuk pótolni.

Pirítós vagy kétszersült között nemcsak elegáns látvány, hanem csupa egészség is a paradicsom, lazac vagy füstölt tonhal, paprika, rukkola, vékony salátalevélen juhsajttal.

s1_3.jpg

Örök klasszikus a görög saláta, aminek összetétele lehet többváltozós. Uborka, paradicsom, lila hagyma, fekete olíva, capri bogyó, fetasajt, hozzávalók mellé néha odatévedhet némi kápia vagy pritamin paprika, fokhagyma, natúr joghurt, és balzsamecet is. Az ínyenceknek kerüljön bele pirított kenyérkocka és csirkemell is. Utóbbi azonban már inkább a cézár salátára hasonlít.

s2_1.jpg

A legegyszerűbb változat a gyors vitaminpótlásra a paradicsom, bazsalikom, fetasajt, mozzarella, madársaláta, szójaszósz kombó. Színes, finom, egészséges.

Jó étvágyat kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://videkiotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr8618821022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása