Nem kell séfnek lennünk, hogy egyszerű, ám finom ételeket készítsünk.
Dédszüleink konyhája nyomán már megtanultuk, hogy minden megmaradt alapanyagot fel tudunk használni.
Némi ötletességgel akár új ízvilágot is van módunk kitalálni. Nálunk időnként előfordul, hogy elindulunk kirándulni, végül ottragadunk valahol egy baráti invitálás következtében vidéken. Ilyenkor a nagy bevásárlás után a kenyértartóban hagyott cipó hazaérkezésünkkor általában már 2 napos. Ilyenkor töltött kenyeret készítek.
1./ Vágd be rácsosra a cipót.
2./ Krémsajtot keverj össze kevés vajkrémmel, és ízesítsd sóval, borssal, bazsalikommal, snidlinggel, rozmaringgal, és zúzott fokhagymával. Kiegészítheted a saját ízlésednek megfelelően. A változatoknak nincs határa.
3./ A krémet tedd a vágásokba, majd ízlés szerint ezt egészítsd ki füstölt házikolbász karikákkal, vagy sonkadarabokkal. Reszelt sajttal borítsd be a tetejét, és 5 percre tedd 200 fokos sütőbe.
Jó étvágyat kívánok!