Az év utolsó napján legyen egyszerű és finom a vacsora.
Az egészséges ételek is mutatósak. Túl vagyunk már az ünnepnapokon, jólesik néhány szendvics.
A gyomorkímélő zöldségeknek is van helye az év utolsó napján az asztalon. A kisebb falatok kiváló előételek. A krém alapja lehet kevés túró tejföllel és natúr joghurttal habosítva,sóval, borssal és fokhagymával ízesítve. Nagyon vékony füstölt sonkaszelet jól illik hozzá.
Szezámmagos puha kenyérszeletre vagy zsemlébe kenjünk bele zöld fűszerekkel, sóval és kevéske borssal ízesített, margarinnal lágyított mascarpone sajtkrémet. Jó párosítás hozzá sokféle zöldség, felkarikázott pirított virsli, vékony füstölt lazac szelet, vagy sonka.
Az egyik legjobb retro szendvicskrém az összetört kemény főtt tojásból, margarinból, mustárból, majonézből készült tojáskrém sóval és borssal ízesítve. Bármilyen megszokott unalmas ételnek tűnik, mégis a legnépszerűbb a kóstolásnál.
A legkímélőbb változata a szendvicseknek az enyhén megsütött pirítós zöldségekkel, sajttal és gyümölcsökkel tállalva. Kommersznek tűmik, mégis siker a kínálásnál.
Jó étvágyat kívánok!