Klasszikusokból válogatni, az ízeket kreatív módon összepárosítani kulináris élmény. Forró nyári napokon jólesik a zöldségekben gazdag étrend.
Tökmagolajos körözött: A túrót enyhén sózd meg, kevés puha vajjal keverd össze, felaprózott sózás után kifacsart lila hagymával, és tökmagolajjal ízesítsd. Pritamin, retek, rukkola és hagymakarika jól illik hozzá.
Medvehagymás tojáskrém: A friss tojásokat főzd keményre, majd pucolás után törd össze villával. Puha vajjal, mustárral, majonézzel, sóval és borssal ízesítsd, majd keverd bele az apróra vágott medvehagymát. A szendvics dekorálásához használj paradicsomot, madársalátát, és csipetnyi szójaszószt.
Snidlinges sajtkrém: Az ömlesztett sajtkrémet keverd össze kevés vajjal, reszelt füstölt sajttal, reszelt, enyhén zsíros puha trappista sajttal, és fűszerezd bazsalikommal, kakukkfűvel. Keverd bele a masszába a friss snidlinget, majd dekoráld a szendvicset egy vékony szelet füstölt sonkával, bacon szalonnával vagy lazaccal. Zöldségsalátával tálald.
Jó étvágyat kívánok!