Vidéki otthon

Shabby shic, a kopott, elegáns stílus

A felújított régiségek teszik érdekessé a designt

2024. augusztus 14. - Kóta Melinda

sh.jpg

Kicsit antik, kcsit romantikus, kicsit múltidéző hangulatot jelenít meg a shabby a lakberendezésben.

A régiségek, az emlékek új formában vannak jelen a térben.

Időnként mindannyian vágyunk arra, hogy a múltbéli emlékeink újrakeretezve ott legyenej körülöttünk, A közvetlen környezetünkben, az otthonunkban. Ennek a célnak a legegyszerűbb megvalósítási formája, ha egy kicsi shabby shicet csempészünk be a lakásunkba..

s9.jpg

A szerény, ám mégis kifejezetten kifinomult stílust eklektika, zavaró keveredés nélkül nem könnyű létrehozni. Szimpla, világos térben tudjuk a legkönnyebben megvalósítani. A lakberendezési hangulatban megjelennek a halvány kékek, a rózsaszínek, a beige árnyalatok, valamint a régiségek is. Nélkülözhetetlenek a virágminták, a rusztikus felülete kővel vagy fával díszítve.

Zsibvásárokon találhatunk olyan régi bútorokat, melyeket lecsiszolva és átfestve egészen új hangulatot tudunk megalkotni bármelyik helyiségben.

s_1.jpg

A csipkék egészen különlegessé teszik a légkört. A konyhában vagy az étkezőben egy vidéki apró nyaralóban méltó helyet találhatunk a nagymamánktól örökölt ódon kincseknek.

s5_1.jpg

s6_1.jpg

s7.jpg

s0.jpg

fotók: pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://videkiotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr3818466473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása