Vidéki otthon

Fedezd fel a farmház konyhák világát

Az árnyalatok barátságossá teszik a teret

2024. szeptember 25. - Kóta Melinda

ko_1.jpg

Az ősz színkavalkádja varázslatos. A sárgák, a vörösek és a barnák borítják be a környezetünket.

Ahogy a természetben, úgy a lakberendezésben is a legbensőségesebb stílust az erős tónusok, a lágy formák biztosítják a számunkra.

A rozsdavörös, a zöldek és a mustársárga bensőséges, barátságos hangulatot biztosít a konyhában. Beige árnyalattal tudjuk finomítani a markáns, tevékenységre ösztönző légkört.

A kékek és a lilák a hideg érzettel és színtulajdonsággal visszafogottá teszik a tereket. Vajszínnel és a zöld szelídebb árnyalataival tehetjük a térélményt kedvesebbé. A rusztikus padlóhatású burkolatok is segítik a ridegség feloldását, ellensúlyozását.

k3_1.png

A farmház country stílushoz jól illenek az antikolt kiegészítők, szekrény fogantyúk, képkeretek. Tegyük otthonossá a saját környezetünket az őszi hónapokban is!

fotók: queietminimal

A bejegyzés trackback címe:

https://videkiotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr2018498422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása